tisdag 21 september 2010

låångt inlägg! - På med läsglasögonen!

hej!
sorry för dålig uppdatering!

Lovade att lägga in måndagsskämtet igår kväl men jag & Bella var klara med dom sista bullbeställningarna vid 19:00 och då satt jag jag & jobbade på mitt fördjupningsarbete.
Så var klar vid 20:00,då så kom jag på att nästan hållt på med skolarbete i 12 timmar! :o
så jag sattt mig vid tv:n och sen så orkade jag faktiskt inte starta upp datan och leta efter skämt, men ska fixa det efter detta inlägget. :)

Ska snart börja med mina läxor, fick gå lite tidigare från skolan idag för att jag skulle till tandläkaren. Skulle till en specialist som skulle kolla om jag ska ha tandställning.
(har varit hos han några ggr innan också, men då visste dom inte.)
Men idag så sa han att óm jag vill ha tandställning.. så får jag. Jag kan vänta 1 år eller 2 år eller ett halvår eller göra det nu sa han, men jag vill inte ha. Så mamma hon tjatade på mig att om jag inte tar det så kommer jag ångra mig, vilket e sant!
Men jag har inga förfärliga tänder, bara en tand som sitter lite högt upp! (min åsikt) men jag ska tänka på saken. & om det mamma sa är sant, hon hade sett att det finns tandställning som är mer "genomskinlig" typ, inte sånt svart järn grejs som går i munnen som syns 50 meter bort! sånt vill jag inte ha!
Men som sagt, ska tänka på det... :/

yesyes,
ska fixa min läxa nu som sagt!
byebey*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Någonting ni undrar över?
kommentera nedan..
eller kontakta mig på EE-mmmaaa@hotmail.com